Segueixo amb l’ampli

Tot i que aquests dies no tinc massa temps, estic continuant l’amplificador amb rodes.

M’han arribat els eixos, tots cromadets, han quedat molt bé. Els he enganxat a les rodes amb cola d’epoxi de dos components (és molt forta!), i encaixen molt bé amb els motors.

els eixos una altra vista muntats

tot el conjunt

Pel que fa a la caixa, li he posat masilla per tapar forats, i l’he llimat molt, per tots els costats. Ara la cosa continuarà amb una mica de tapa-porus, imprimació, i unes quantes capes de pintura. No descarto haver de tornar a tirar de masilla, i llimar una mica més.

molta masilla i paper de vidre

Li he fet els forats per fixar els motors i no he pogut resistir la temptació de provar com queden. Després d’una visita a la ferreteria a comprar cargols, i uns petits retocs a la caixa amb l’informador, els he pogut muntar.

prova prova prova

Pel que fa a l’electrònica, he començat a fer plans; he demanat un amplificador molt potent a sure electronics, que promet decibels a sac. També he començat a pensar en el sistema de control de les rodes, un pont en H amb mosfets canyeros de veritat per a cada roda. Crec que al final em decantaré per fer la roda de davant boja, per simplificar.

De moment em quedo pensant de quin color pintaré la caixa quan acabi les capes d’imprimació; pel que fa al dubte bàsic del sistema de control, tot segueix a l’aire. Seguiré informant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s